Hunnia Gyermekei

Hagyományőrző néprajztábor


Üdvözöllek kedves látogató!

Az immár két éve alakult egyesületünk vezetősége, baráti, családi társaságból állt össze. Közös érdeklődési körünk, őseink tisztelete adta az ötletet, hogy egyesületi formába öntsük saját elképzeléseinket. Ezzel szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak a fiataloknak, családoknak, akik szeretnék megismerni múltunkat, őseink kultúráját, életmódját,harcmodorát,tevékenységüket. A mindennapi életünkben különböző területeken dolgozunk vagy tanulunk de szabadidőnkben, egészséges fanatizmussal próbáljuk megőrizni őseink múltját, hagyományait, néprajzát. (Huszárkodás, néptánc, íjászat, népi művészetek, stb.) Elsődleges célunk, hogy nyári táborozással megismertessük az érdeklődőket az általunk és oktatóink által művelt ágazatokkal, technikákkal. Szervezőink tapasztalt táboroztatókból állnak, többen az arlói Suvadás táborban tevékenykedtek évekig, rendezőként, valamint oktatóként, most azonban egy saját tábort szeretnénk megvalósítani, olyat, ami egybefoglalja a táncot, a művészeteket, és a lovas életmódot. Táborunkat 6-tól 99 éves korig ajánljuk, szívesen látunk családokat, baráti köröket, gyerekcsoportokat. Törekszünk maximális élményt és szórakozást nyújtani, ennek érdekében különböző vetélkedőket szervezünk a hét folyamán, a hét végén pedig díjat sorsolunk a legjobbak között.

Figyelem Kedves Oktatási intézmények, Egyesületek, Járási hivatalok! A 2018-as évben már ránk is nyújthattok be pályázatot a Nemzeti Együtműködési Alapon keresztül! Minden diákot szívesen várunk táborunkba!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet vedd fel velünk kapcsolatot itt!


Elérhetőség: Balog Zoltán: +36 30 213 8167, E-mail:hunniagyermekei@gmail.com , Facebook: https://www.facebook.com/hunniagyermekei/